Tentang Jurnal Ini

Announcement - In the beginning of January 1st 2021, all submission must be made through the Online Submission system at

The Journal of Teknologi Pangan

The new submission will be FREE CHARGE for all authors who are interested to published their manuscripts to the journal of Teknologi Pangan.

The journal of Teknologi Pangan is published twin a year by Facultas Teknologi Pertanian. The scope of journal contains  Life Science (Food Science, Food Processing, Food Microbiology, Food Organoleptic etc.) and Health Science (Nutrition, Fuctional Food etc.). The articles will be publisged in Bahasa Indonesia and English.

The primary purpose of this journal is to act as a channel for the publication of research work undertaken at Universitas Teknologi Sumbawa as well as other institutions.

 

Informasi

Terbitan Terkini

Vol 3 No 1 (2022): Food Innovation, Hazard and Agro-industry Development

Pembaca yang kami hormati,

Puji syukur kami panjatkan kehadirat Allah SWT, atas berkat dan rahmatNya pada kesempatan ini kita dapat berjumpa lagi melalui Food and Agroindustry Journal Volume 3 Nomor 1 Tahun 2022, Edisi Juli 2022.

Artikel-artikel yang disajikan mendiskusikan metodologi dan substansi terkini dalam bidang teknologi pangan dan industri pertanian.

Kepada penulis dan penelaah naskah yang telah berkontribusi pada penerbitan jurnal edisi ini, kami menyampaikan terima kasih yang mendalam. Kami mengundang rekan sejawat peneliti dalam bidang teknologi pangan untuk mengirimkan hasil-hasil penelitian untuk disajikan pada jurnal ini pada edisi-edisi berikutnya. Saran dan kritik yang membangun juga sangat kami harapkan. Selamat membaca.

 

 

Chief Editor

Food and Agroindustry Journal

Fakultas Teknologi Pertanian

Universitas Teknologi Sumbawa

Diterbitkan: 2022-07-01

Articles

Lihat semua terbitan